October, 2019

08oct16:0021:00Feestelijke receptie - 40 jaar Koerdisch InstituutEen hapje, drankje en nog veel méér ter gelegenheid van ons 40 jaar bestaan - Zaal De Schelp (Vlaams Parlement)

Meer

Evenement details

Het Koerdisch Instituut blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en dat willen we niet ongemerkt laten voorbijgaan.

We blikken intussen terug op 40 jaar van hard werk en zijn enorm trots op waar het Instituut vandaag staat. De maatschappelijke uitdagingen zijn echter nog steeds enorm. De strijd van de Koerden en andere onderdrukte volkeren duurt onverminderd voort. De recente gebeurtenissen hebben dat jammer genoeg opnieuw erg duidelijk gemaakt.

Wij danken het bestaan en succes van ons Instituut aan de inspanningen van vele vrienden, sympathisanten en vrijwilligers. Voor dat engagement willen we jullie graag bedanken. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd, onafgezien of je nu van dicht of van ver met het Koerdisch Instituut betrokken bent geweest.

In zaal De Schelp van het Vlaams Parlement houden we tussen 16u en 20u een feestelijke receptie. We trakteren jullie met plezier op een hapje uit de Koerdische regio en een drankje uit Vlaanderen. De receptie zal worden opgeluisterd met korte filmfragmenten, informele speeches en een tentoonstelling met 40 jaar aan beeldmateriaal en publicaties.

Kan je erbij zijn? Geef dan snel een seintje via [email protected] vóór 30 september.

Tijd

(Dinsdag) 16:00 - 21:00

Locatie

Zaal De Schelp - Vlaams Parlement, IJzerenkruisstraat 99, 1000 Brussel

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
F
E
E
D

B
A
C
K