Januari, 2020

05jan12:0017:00Het inspirerende "Tochten van Hoop - Brussel" bezoekt het Koerdisch Instituut tijdens een Driekoningentocht

Meer

Evenement details

Een vergeten stukje Brussel. Diversiteit als rijkdom.

Diversiteit in Brussel is een vast gegeven geworden. In de Brusselse regio zoeken verscheidene organisaties hoe ze dit gegeven verder kunnen verkennen en laten kennen aan een brede groep van mensen. Ze doen dat via een gegidste tocht doorheen de meest diverse en armste gemeente van het land, Sint-Joost-ten-Node. Tijdens de tocht hebben ze oog voor sociale, culturele en interculturele initiatieven die aanwezig zijn in deze boeiende microkosmos. Deelnemers aan de wandeling worden getuige van hoe men in Sint-Joost met de rijkdom van een diverse samenleving omgaat en hoe ze de uitdagingen aanpakt die hiermee gepaard gaan.

Vooral om die redenen zijn wij bijzonder opgetogen dat de vzw Tochten van Hoop voor deze Driekoningentocht ook een keuze maakte voor het Koerdisch Instituut. Naast diverse andere bestemmingen krijgen de deelnemers tijdens de tocht de kans om onze kantoren te bezoeken, maar vooral meer te vernemen over onze boeiende werking en doelstellingen.

Praktische details: “Driekoningentocht doorheen Sint-Joost-ten-Node”. Zondagnamiddag 5 januari 2020. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Vertrek naar keuze tussen 12u en 14.30u. Lokettenzaal Noordstation Brussel. Na de wandeling is er nog een warme drank en kramiekboterham voorzien in GC Ten Noey, Gemeentestraat 25, 1210 Sint-Joost-ten-Node. Hieronder de uitnodiging met nog meer details en informatie betreffende de tocht.

Uitnodiging driekoningentocht ‘ een vergeten stukje Brussel’ – 5 jan 2020

Tijd

(Zondag) 12:00 - 17:00

Locatie

Start aan de Lokettenzaal van het Noordstation Brussel

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
F
E
E
D

B
A
C
K