December, 2021

12dec10:0013:30Koerdisch Benefietetentje met Davidsfonds Brugge (UITGESTELD vanwege coronamaatregelen)

Meer

Evenement details

Het Davidsfonds Brugge nodigt het Koerdisch Instituut uit voor een lezing in combinatie met de Koerdische gastentafel. De Brugse afdeling van het Davidsfonds bestaat sinds maart 1875, en is daarmee de oudste in West-Vlaanderen.

Het bestuur van Davidsfonds Brugge nodigt alle leden uit voor deze activiteit en noemt het zelf een ‘benefietetentje’. Immers, de opbrengst zal integraal worden besteed aan projecten ter ondersteuning van de zwaar door oorlog geteisterde Koerdische regio in Noord-Syrië.

Tijdens een aperitief met typische Koerdisch-Armeense hapjes krijgen de deelnemers van het Davidsfonds een voordracht met betrekking tot de actualiteiten in de Koerdische regio’s (Turkije, Syrië, Irak, Iran en de Kaukasus) en de geopolitieke krachtsverhoudingen. Tijdens de hoofdmaaltijd kan er rustig worden nagepraat en is er ruimte voor een meer informeel vraaggesprek met de gastspreker.

Deze aanpak biedt de deelnemers van het Davidsfonds de mogelijkheid om op een heel aangename en laagdrempelige manier kennis te maken met een toch wel complexe thematiek.

 

Tijd

(Zondag) 10:00 - 13:30

Locatie

Parochiaal Ontmoetingscentrum POC Sint-Willibrord, Sint-Andries Brugge

Keurvorst Karel Theodoorstraat 4, 8200 Sint-Andries

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
F
E
E
D

B
A
C
K