Juli, 2020

09julHele dag12Koerdistan Cultuurweek - editie 2020 (UITGESTELD naar het najaar)Een interculturele dialoog tussen gemeenschappen

Koerdistan Cultuurweek

Meer

Evenement details

Jaarlijks organiseert het Koerdisch Instituut en een aantal partnerorganisaties de “Koerdistan Cultuurweek” in het hartje van Brussel. Gedurende deze dagen bieden wij tal van activiteiten, waaronder Koerdische gastentafels, concert, dans en muziek, filmvoorstellingen, (foto)tentoonstellingen en infostands. Laat je in het Koerdisch dorp op het Spanjeplein onderdompelen in een bad van Koerdische, Armeense, Assyrische en Yezidi cultuur.

De openingsreceptie gaat dit jaar door in zaal De Schelp van het Vlaams Parlement. De concrete datum en uur worden spoedig bevestigd.

Omwille van de huidige corona-maatregelen wordt de Koerdistan Cultuurweek uitgesteld. Gezien het succes en grote opkomst is het quasi onmogelijk om de veiligheid op een adequate manier te garanderen. Samen met enkele partnerorganisaties wordt er momenteel bekeken of het nog mogelijk is om deze activiteit in het najaar te organiseren, zij het in een ingekorte versie. Wij houden u op de hoogte via onze website.

Tijd

Juli 9 (Donderdag) - 12 (Zondag)

Locatie

Spanjeplein

Spanjeplain, Brussel

Organisator

Koerdisch Instituut Brussel[email protected] Bonneelsstraat, 16 1210 Sint-Joost-ten-Node, Brussel

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
F
E
E
D

B
A
C
K