November, 2021

19nov11:3014:30VIEF afdeling Kortrijk - Aperitiefbabbel en Koerdische gastentafel (UITGESTELD vanwege coronamaatregelen)Gezellige en informele uitwisseling tijdens een Koerdische gastentafel

Meer

Evenement details

Na een lange periode van coronamaatregelen komen de Koerdische gastentafels weer op dreef. In samenwerking met het seniorenknooppunt VIEF vzw, is deze keer hun afdeling te Kortrijk aan de beurt.

De aanwezige deelnemers worden op een gezellige en informele manier ingeleid in de materie rond de Koerdische kwestie, en in het bijzonder maken ze kennis met de rijke Koerdische cultuur. Tijdens het aperitief ontvangen de aanwezigen een algemene inleiding, en nadien kan er over het gekozen onderwerp naar believen worden nagetafeld. Actuele thema’s zoals de mensenrechten, vrouwenrechten, vrijheid van meningsuiting, persvrijheid en zelfs godsdienstvrijheid kunnen aan bod komen.

Of er een directe impact is op onze samenleving in Vlaanderen, is een niet-onbelangrijke vraag die de spreker voor de aanwezigen tracht te beantwoorden.

Deze gastentafel zal doorgaan in het lokaal dienstencentrum De Villa. Een open huis waar iedereen welkom is en sociale netwerken worden uitgebouwd.

 

Tijd

(Vrijdag) 11:30 - 14:30

Locatie

LDC de Villa (vzw de Korenbloem)

Sint-Jansplein 13

Organisator

Vief Kortrijk - LDC De Villa

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
F
E
E
D

B
A
C
K