October, 2019

17oct20:0000:00Vlaams-Koerdische avond40 jaar Vlaams-Koerdische Solidariteit

Meer

Evenement details

2019 is het jaar dat het Koerdisch Instituut zijn 40-jarig bestaan viert. Tijdens deze Vlaams-Koerdische avond – die het Instituut organiseert in samenwerking met de Vlaamse Volksbeweging – blikken wij met veel genoegen terug op die lange periode waarbij wij in het bijzonder 40 jaren van Vlaams-Koerdische solidariteit in de verf wensen te zetten.

In de loop van al die jaren heeft het Koerdisch Instituut heel wat sympathie en vriendschap mogen ervaren vanuit de brede Vlaamse beweging. Bij deze gelegenheid worden daarom heel wat Vlaamse prominente figuren uitgenodigd die in de loop van die 40 jaren een gezicht hebben gegeven aan de Vlaams-Koerdische samenwerking. Vele genodigden en aanwezigen zullen ongetwijfeld genieten van ‘een blij weerzien’.

Het wordt vast een boeiende en gezellige avond met informele interviews en een receptie met drank en heerlijke Koerdische hapjes.

Dank zij de inzet en steun vanwege de Vlaamse Volksbeweging ontvangt het Koerdisch Instituut een bedrag voor de campagne “SOS Rojava & Shengal”.

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 00:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
F
E
E
D

B
A
C
K