‘Eigenlijk slaan we met deze thema-avond drie vliegen in één klap,’ aldus N-VA Hasselt voorzitter ad interim Steven Vandeput. ‘In de eerste plaats vestigen we nogmaals de aandacht op de problematiek van de Koerden. De N-VA is immers solidair met alle onderdrukte volkeren in de wereld. In de tweede plaats steunen we via de keuze van onze locatie, zaal Bethanië in Godsheide, het goede doel. De vereniging die de zaal uitbaat zet zich immers in voor jongeren met gedragsproblemen. En tenslotte willen we het contact met onze leden versterken. De N-VA behaalde bij de jongste verkiezingen ook in Hasselt een historische score. Met maar liefst 14% van de stemmen werden we in één klap de derde partij in de hoofdstad van Limburg. Die mensen nodigen we dan ook graag eens uit,’ aldus Steven Vandeput.

Er zal bovendien mooi volk aanwezig zijn. Derwich Ferho komt als voorzitter van het Koerdisch Instituut een toespraak houden waarbij hij de Koerdische situatie zal schetsen en neemt een ruime delegatie Koerden mee. Hij wordt ingeleid door Europarlementslid Frieda Brepoels. Zij zet zich al jaren in voor het lot van de Koerden. Ook Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans en Vlaams parlementslid Lies Jans uit Hasselt zijn van de partij.

‘Het informatieve deel zal kaderen in een pasta-avond. Vanaf 19u is iedereen welkom,’ vult Lies Jans aan. ‘We bieden een uitgebreid assortiment pasta’s aan. De aanwezigen zullen gedurende de hele avond ook ruimschoots de kans krijgen om van gedachten te wisselen met de aanwezige mandatarissen.’

Inschrijven is nog steeds mogelijk via [email protected] of 0474/50 33 24

Locatie: Zaal Bethanië – Bokskeemdenstraat – Hasselt (nabij Golf Club Hasselt)

Voor bijkomende informatie kan u steeds contact opnemen met Lies Jans (0496/67 05 77)

F
E
E
D

B
A
C
K