Fourchet Vedet past in de vierde editie van de Week van de Smaak met als gastland Turkije. Julien Vrebos is onze gastheer en zal u met veel plezier tijdens deze culinaire ontdekkingstocht van één dag begeleiden. Laat u verleiden door de Turkse, Zuid-Afrikaanse of Russische keuken en pik van elk lekker hapje mee. U kan uitgebreid komen lunchen vanaf 13u.  Het buffet is speciaal voor u klaargemaakt door de chefs van EAT vzw. Of voelt u zich geroepen om uw kunnen te tonen tijdens een spannende kookwedstrijd?

Citizenne/Vormingsplus Brussel vzw en het Koerdisch Instituut vzw  verzorgen een culinaire wandeling (14:00-16:30) door Schaarbeek en Sint-Joost waar men de interne keuken van Koerden, Armeniërs, Assyro-Chaldeërs en andere volkeren van Turkije kan leren kennen. Inschrijving is verplicht via Benedicte Serroen: [email protected] of 02/240 95 22.

 

Info: 

GC De Kriekelaar

Gallaitstraat 86 – 1030 Brussel

fourchetvedet.vgc.be – T: 02 245 75 22 – F: 02/242 65 40 – E: [email protected] 

X
F
E
E
D

B
A
C
K