Fourchet Vedet past in de derde editie van de Week van de Smaak. Tijdens deze week in november worden Brussel en Vlaanderen overspoeld door allerlei evenementen rond eten en eetculturen. Na de twee vorige succesvolle Schaarbeekse edities, toen nog Van alle Keukens Thuis, werd dit project voor deze editie herdoopt tot Fourchet Vedet, met de belofte nog smakelijker te zijn!

Julien Vrebos, u welbekend van zijn programma “Floere Fox goes resto” op TV Brussel, is onze gastheer en zal u met veel plezier tijdens deze culinaire ontdekkingstocht van één dag begeleiden.

Er zijn kookdemonstraties van de Koerdische, de Cambodjaanse, de Marokkaanse, e.a. keukens, een smaakworkshop waarbij je allerhande ingrediënten kan proeven, leuke kinderanimatie, hapjes en drankjes, maar ook een spannende kookwedstrijd en een heus restaurant.

Een smakelijk initiatief van Actions et Savoirs asbl, Arthis, Citizenne/Vormingplus Brussel, DaDa Kinderwerking, Davidsfonds Brussel, De Schakel, Dienst Nederlands Cultuur van Schaarbeek, GC De Kriekelaar, (Hoge)School-Buurtwerking, Hogeschool Sint-Lukas Architectuur, KAV Intercultureel, Koerdisch Instituut, Nederlandstalige Openbare Bibliotheek van Schaarbeek, Ratatouille en V.O.E.M. vzw.

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Voor het volledige programma zie: http://fourchetvedet.vgc.be.

F
E
E
D

B
A
C
K