Meer Info

Wij plannen met veel plezier een activiteit op maat van uw organisatie en dat tegen minimale onkostenvergoedingen.

Op maat.

Bij het eerste contact bespreken we hoe we de activiteit het beste aanpassen aan het publiek dat uw organisatie beoogt. Wil u heel algemene informatie en een eerste kennismaking rond het thema of is jullie achterban al goed thuis in het onderwerp en willen jullie dieper kunnen graven? Het kan allebei. Hoe (inter)actief wenst u dat de activiteit is? We bespreken dit graag. We maken ook afspraken rond toegankelijkheid (voor mindervaliden, slechthorenden, mensen met een laag inkomen, …) en passen ons aan bij speciale wensen en noden (zoals bv. aangepaste maaltijden voor vegetariërs of mensen met voedselallergieën).

Wat doen wij?

Wij verzorgen het programma dat u wenst. We leveren de sprekers en materialen en zorgen ervoor dat de hele activiteit vlot verloopt. We brengen desgewenst ook onze infostand mee, waar het publiek naderhand meer informatie kan verkrijgen.

Wat doet u?

U zorgt voor de locatie, de logistieke ondersteuning en voor de lokale promotie van de activiteit. De logistieke ondersteuning (zoals laptops, beamers, microfoons, …) hangt af van de activiteit en de grootte van de groep. We bespreken dit met u en kunnen desgewenst ook zelf materiaal meebrengen. Wat we vooral van u verwachten is dat u zorgt voor een geschikte locatie en een enthousiast publiek.

Wat kost dit?

Ook dit hangt af van de activiteit. Het Koerdisch Instituut is een non-profit organisatie dus we werken in principe gratis. Wat we wel aanrekenen zijn onkostenvergoedingen voor gastsprekers (bv. vervoerskosten + kleine vergoeding) en de onkosten voor de maaltijden (ingrediënten, vergoeding voor de koks, …). De gastentafels kunnen desgewenst ook opgezet worden als “benefietetentjes”. In dat geval gaat de opbrengst integraal naar hulpprojecten in de Koerdische regio’s. Ook dit bespreken we graag met u.

Geïnteresseerd?

Aarzel dan niet langer en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of boek ons meteen!

Opties

F
E
E
D

B
A
C
K