De aangekondigde Noord-Syrië Conferentie – met als titel “Vrede in Syrië – Realiteit of utopie?” – mag gerust een succes worden genoemd.

Hoewel we deze conferentie uiteraard liever organiseerden voor een ‘levend’ publiek, werd omwille van de verscherpte corona-maatregelen noodgedwongen geopteerd voor een zogenaamde Webinar. De organiserende partners (11.11.11, Vrede vzw, Masereelfonds en het Koerdisch Instituut) zijn best wel opgetogen met het resultaat.

De iets méér dan 80 deelnemers konden rekenen op een kundige inleiding van Els Hertogen (algemeen directeur 11.11.11), kennis en expertise van de zes sprekers en een vlotte presentatie en moderatie vanwege journaliste Rojine Ferho. De deelnemers zorgden bovendien voor de nodige interactiviteit tijdens de vragen & antwoorden sessies.

Kon je niet deelnemen, of heb je bepaalde delen moeten missen? Geen stress! Partner 11.11.11 nam het initiatief om aan de hand van “live-streaming” de volledige conferentie op video te zetten.

We nodigen uit om de Conferentie te (her)bekijken via de volgende facebook pagina: Video – Noord-Syrië Conferentie – 10 sept 2020

 

F
E
E
D

B
A
C
K