Midden september organiseert het Koerdisch Instituut Brussel, in samenwerking met Pro-Humanitate uit Duitsland, het Centrum voor Êzîdî Koerden in Tbilisi (Georgië) en Rya Teze in Yerevan (Armenië), een jongerenuitwisseling in Yerevan, in het kader van het Europees Youth in Action-programma. 

Gedurende tien dagen zullen 10 jongeren uit elk van de deelnemende landen het Koerdisch erfgoed in Armenië en bij zichzelf ontdekken. De bedoeling is dat we uiteindelijk samen een speciale editie van de Koerdisch krant Rya Teze, in het Engels,  in elkaar steken.

Inschrijvingen staan open voor iedereen tussen 18 en 25 jaar*. Verblijf en eten zijn gratis, maar voor de vervoerskosten wordt een bijdrage van 30% gevraagd, wat neerkomt op 140 euro* . Ook verwachten we deelname aan enkele voorafgaande infosessies en aan een eindmeeting.

Voel je je geroepen? Stuur ons dan een korte motivatie met waarom jij zou willen deelnemen naar [email protected]. Op dit adres kan je ook terecht voor meer vragen i.v.m. het programma en de inschrijvingsvoorwaarden.

 

* Ben je net te oud of is de deelnameprijs moeilijk voor jou? Contacteer ons  en misschien vinden we een oplossing!

 

F
E
E
D

B
A
C
K