Beste

Het is volop zomer en ook het Koerdisch Instituut vzw zal de komende weken in vakantieregeling zijn. Tijdens de tweede helft van juli is één collega beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag – tijdens de twee eerste weken van augustus zijn we volledig gesloten. Vanaf 16 augustus is er weer voltijds een collega op kantoor. U kunt ons op kantoor contacteren via [email protected] of 02 230 34 02.

Na deze zomersluiting staan er echter tal van activiteiten op het programma! Hieronder een (voorlopig) activiteitenoverzicht voor augustus, september en oktober.

  • Het Koerdisch Instituut doet mee aan Zomer in Sint-Joost! Dit project van de gemeente Sint-Joost-ten-Node voorziet in een waaier aan zomerse activiteiten voor jong en oud op verschillende locaties. Het Koerdisch Instituut organiseert een Koerdisch dansatelier op donderdag 17 augustus, een Koerdisch kookatelier op donderdag 24 augustus en neemt deel aan het slotfeest op woensdag 30 augustus. Meer info hier.
  • Koerdisch tolkexamen op zaterdag 16 september, meer info over het examen en inschrijvingen hier.
  • Koerdische literatuuravond met gevierd schrijver en dichter Seyhmus Dagtekin op maandag 25 september. Meer info volgt later op de kalender.
  • De vierde editie van de Koerdistan Cultuurweek vindt plaats van donderdag 28 september t.e.m. zondag 1 oktober. U vindt het voorlopige programma hier.
  • Koerdisch tolkexamen op zaterdag 14 oktober, meer info over het examen en inschrijvingen hier.
  • Op maandag 16 oktober geeft Derwich M. Ferho, voorzitter van het Koerdisch Instituut, een lezing bij Vl@s-Veurne over de Koerden en Koerdistan. Meer info later op de website.
  • In het najaar zullen we van start gaan met een lezingenreeks over de repressie in Turkije, in het kader van een bredere solidariteitscampagne. Meer info hierover volgt later op de website van het Koerdisch Instituut.

Kijk steeds op de kalender op onze website voor de meest recente info en voor nog meer activiteiten de komende maanden.

Geniet van de zomer!

Koerdisch Instituut vzw

F
E
E
D

B
A
C
K