Zaterdag 21 november 2015 om 20u
in OC De Ketel, Diestersteenweg 237 te 3293 Kaggevinne-Diest

Het bestuur van de Vlaamse Volksbeweging Hageland heeft de eer u bij deze uit te nodigen op onze Koerdische Avond, die zal doorgaan op zaterdag 21 november 2015 om 20u in OC De Ketel, Diestersteenweg 237 te 3293 Kaggevinne-Diest.

De voorzitter van het Koerdisch Instituut van Brussel, de heer Derwich Ferho zal het Koerdische volk komen voorstellen aan de hand van typisch koerdische hapjes, zowel zoet als zout.

De huidige oorlogssituatie in Syrië; de vluchtelingencrisis en de opkomst van de Islamitische Staat in Irak maken dit onderwerp bijzonder actueel.

Bovendien voeren de Koerden net als wij een onafhankelijkheidsstrijd.

U hoeft uw kinderen niet thuis te laten, we voorzien gratis kinderopvang.

Daar er recent enkele wijzigingen werden doorgevoerd in het bestuur bent u voorafgaand uitgenodigd op een algemene vergadering. Deze gaat door om 19u in OC De Ketel.

Omwille van praktische redenen vragen we wel dat u zich op voorhand inschrijft voor de Koerdische Avond (hapjes inbegrepen) tegen het democratische tarief van € 7 per persoon. Dit kan via waarnemend voorzitter Sacha Vliegen (e-post: [email protected] of telefonisch 0473/413895).

Hopende u daar te mogen begroeten,

Sacha Vliegen
Waarnemend voorzitter

F
E
E
D

B
A
C
K