logoheadertop

 

Voor de debuutlangspeelfilm ‘Zagros’ van Sahim Omar Kalifa is productiehuis aprivateview, ism het koerdisch instituut België, op zoek naar Koerdische achtergrondacteurs/actrices

Wat? 

‘Zagros’ is een liefdesdrama dat het verhaal vertelt van de herder Zagros wiens vrouw Havin wordt beschuldigd van overspel en wegvlucht naar Brussel. Zagros besluit het Koerdische platteland eveneens te ontvluchten en zijn vrouw en dochter achterna te gaan om de waarheid over haar vermeende bedrog te achterhalen.

Deze film wordt geregisseerd door Sahim Omar Kalifa, een Belgische regisseur met Koerdische roots die met zijn drie kortfilms een indrukwekkend festivalpalmares scoorde. Zijn twee laatste kortfilms haalden allebei de shortlist voor de Oscars.

Waar en Wanneer? 

Maandag 30 mei te  WTC-torens te Brussel-Noord

Woensdag 1 juni te Brussel-Schaarbeek

donderdag 2 juni te Brussel Schaarbeek

Wie? 

Koerdische mensen van alle leeftijden die samen met een professionele filmcrew een realistisch beeld willen creëren van de asiel-aanvraagprocedure (30/05) en een Koerdische ontmoetingsplaats te Brussel (01/06 en 02/06).

Hoe? 

Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp ‘Zagros’. Zet indien mogelijk ook een foto van jezelf, je medespelers in bijlage.

Extra: 

Per dag is er een vergoeding voorzien van 25 euro pp + eten en drank op de filmset.

 

Hopelijk tot snel!

Met de beste groeten,

A Private View

F
E
E
D

B
A
C
K