07mei12:0016:00Koerdisch Benefietetentje i.s.m. de Vlaamse Volksbeweging Bachten De Kupe

Evenement details

De Vlaamse Volksbeweging afdeling Bachten de Kupe heeft het Koerdisch Instituut aangesproken voor het opzetten van onze – intussen bekende – Koerdische gastentafel. Waaraan wij met genoegen een interactieve voordracht aan vastkoppelen.

Met hun actieve afdeling Bachten de Kupe bestrijkt de VVB een mooi stukje West-Vlaanderen in de Westhoek.VVB Bachten de Kupe nodigt hun leden en sympathisanten uit voor wat ze zelf “een benefietetentje” noemen. Immers, de opbrengst zal integraal worden besteed aan projecten ter ondersteuning van de slachtoffers van de verwoestende aanrdbevingen in Koerdische regio in Zuidoost-Turkije en Noord-Syrië.

Tijdens een aperitief met typische Koerdisch-Armeense hapjes krijgen de aanwezigen een voordracht met betrekking tot de actualiteiten in de Koerdische regio’s (Turkije, Syrië, Irak, Iran en de Kaukasus) en de geopolitieke krachtsverhoudingen. Tijdens de hoofdmaaltijd kan er rustig worden nagepraat en is er ruimte voor een meer informeel vraaggesprek met de gastspreker.

Deze aanpak biedt de aanwezige leden van de VVB de mogelijkheid om op een heel aangename en laagdrempelige manier kennis te maken met een toch wel complexe thematiek.

 

Meer

Tijd

(Zondag) 12:00 - 16:00(GMT+00:00)

Locatie

Locatie nog te bepalen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

F
E
E
D

B
A
C
K